Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/49/126649/liljelyck.se/public_html/_lib/global.php on line 25 Liljelyck.se - Självömkans träsk
Självömkans träsk

Jag är fast i självömkansträsk! Jag avskyr att vara gravid! Det är lätt det värsta jag någonsin utsatt mig själv för! Usch fy och blä!

Kunde ingen varnat mig innan. Varför berättade ingen om illamåendet, foglossningarna, sammandragningar, huvudvärken, den äckliga hyn, flottiga håret, sömnlösa nätterna, kisseriet... Listan kan göras hur lång som helst.

Någon som vill ställa upp som surrogatmamma de sista dagarna? Det är "bara" 98 kvar!

 

Tur att det kommer något gott av det. Jag kommer ju lätt få världshistoriens schysstaste bebis! Vacker och underbar! Vi har ju bra gener!

av Emilie
21:05, Mndag 20 September 2010
Taggar - gravid
4 kommentarer

hehe...ja kunde ha varnat dig! men jag fick reda på det så sent! men jag kan helt o klart hålla med dig! Det kommer dröja sig ett bra tag till innan jag ger mig på det igen!

Som tur är det är det kommer något bra med det hela! Något man älskar mer än någonting annat!

maria - 22:41, Mndag 20 September 2010.

Men hallå! Hur allmänbildad är du egentligen? Hade du ingen koll på vad "baksidorna" med en graviditet är? Sluta gnälla, säger jag. Var glad för att du KAN bli gravid, det är många kvinnor som inte kan det...

Anonym - 11:55, Tisdag 21 September 2010.

Kvinnans lott att föda barn, man kan inte annat än att acceptera. Väntar på den lilla bebisen, är det bara 98 dar kvar? Stå ut! Du får din belöning.

Blivande farmor - 20:13, Tisdag 21 September 2010.

Men Emelie, du är i alla fall jätte fin tycker jag! Då har jag visserligen bara sätt dig på håll på sistone. Men du ser vacker och ståtlig ut i din nya mage.

Clara Salmonsson - 11:16, Onsdag 22 September 2010.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-std)

  URL

Logga In