Väntan

Det har gått ett tag nu. Min mage har växt i läskig takt. Kan knappt stå upp längre utan att det känns som om allt går sönder. Brukar knyta en halsduk för att hålla ihop allt! =)

 

Hade inte kunnat föreställa mig att gå över tiden kunde vara så jobbigt. Och här i Ua måste man dessutom vara tapper o ljuga om att allt går bra. Saknar skogen... Barnmorskan berömde mig iaf för att jag ännu inte gått in på förlossningen och gråtit. En liten uppmuntran.

Men men. Ingen mår ju bättre av att jag bölar i soffan. Så jag tog mig upp och med Flippens hjälp har jag nu ändrat om i köket. Fick bli nya gardiner och stolsskydd. Det innebar tyvärr även att julen rök. Lite träligt med tanke på att jag inte ens hunnit få upp den. Får njuta mer jul nästa gång. Såhär blev det iaf. Nu är det dags att vila lite...

 

 

av Filip
20:48, Tisdag 11 Januari 2011
Taggar - sy pyssel
12 kommentarer

Åh fint! :) Och du är också fin! :) Inte behöver du ljuga heller. Vissa har superlätta graviditeter och tycks tro att alla andra bara gnäller. Det gör mer eller mindre ont, det är mer eller mindre jobbigt och man har mer eller mindre krämpor. Så är det för de flesta. Dessutom har man diverse hormoner som gör att man kan reagera lite hur som helst. Men efteråt när man har sin fina bebis är man så tacksam att det funkade så pass som det gjorde (vilket dock inte innebär att allt kommer vara rosenskimrande och man aldrig kommer klaga igen ;)). Jag hade väl mer trassel med kroppen än många andra med tanke på allt den gått igenom med förlamning och annat men kan trösta dig med att jag inte tvekar en sekund inför att göra om det så småningom. :)

Och du - senast i övermorgon påbörjas förlossningen så nu börjar det bli dags för vila och pepp i.a.f! ;)

Kram!!!

Ulrika - 21:23, Tisdag 11 Januari 2011.

Jag är SÅ imponerad av alla saker du ändå orkar med att göra! Du syr ju som aldrig förr. Själv får jag inte ändan ur soffan. (Utom idag när jag fick ett galet begär efter semla. Glutenfri semla gör sig dock inte själv utan en omgång släta bullar bakades först.) Dessutom har hormonerna sprutat ur öronen idag, så Samuel har troligtvis övervägt eget boende...

Å du, kom ner hit till skogen igen. Så kan vi bara vara och så kan du föda på BB med eget spa.

bamsekramar till dig!

Ida - 22:47, Tisdag 11 Januari 2011.

Även en "lätt" graviditet tar nog gärna fram tårarna ibland. Hormoner å skit :)

Superfint med nya gardinerna och stolsskydden! Jag vill också ha fina gardiner och stolsskydd.

smäm - 23:03, Tisdag 11 Januari 2011.

Fina, duktiga Emilie! Snart har du världens sötaste bebis hos dig också, spännande! :D

Erica - 11:42, Onsdag 12 Januari 2011.

Dom är ju inte direkt snällare i småland... sätter ju igång en ännu senare där. Tror det blir jättebra i uppsala. Jag blev faster igen igår btw =)

Maria - 11:46, Onsdag 12 Januari 2011.

Å, så fint! Så mycket vackert det finns i Sverige som saknas här på Cypern!

Magdalena - 23:00, Onsdag 12 Januari 2011.

Hoppas att väntan snart är över. Har inget hört fr din svärmor så jag var tvungen att kolla på bloggen om det blivit något. Lycka till med förlossningen. Hälsningar fr. släkten i Falköping

Thomas Henning - 00:26, Torsdag 13 Januari 2011.

"Det innebar tyvärr även att julen rök. Lite träligt med tanke på att jag inte ens hunnit få upp den." Hahah.. skønaste kommentaren ;)

Julia - 01:10, Torsdag 13 Januari 2011.

Tänk så fantastiskt bra att jule rök, nu behöver du ju inte fundera på det när du kommer hem från BB. Nu kan du bara njuta av den lilla och slippa tänka på julgardiner och annat krimskrams.

kram på dig!

Ida - 09:36, Torsdag 13 Januari 2011.

Åh jag såg miraklet på webbisar. :) Fiiin! Bra jobbat.

Kram!

Ulrika - 12:58, Torsdag 13 Januari 2011.

Hej en fråga vad har du för symaskin som syr så fin brodyr???? Eller är det en brodyrmaskin? Grattis till Lill tjejen

Anonym - 13:24, Torsdag 13 Januari 2011.

Nu har vi fått ny titel, Tack så hemskt mycket. Så roligt med en ny liten människa att få älska
Kramisar

farmor och farfar - 20:33, Torsdag 13 Januari 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In