Pappatime!

Det är så skönt att Flippen är hemma nu. Han börjar inte jobba förrän på torsdag! =) Den senaste veckan har varit ganska lugn. Filip tvingas tyvärr göra det mesta här hemma. Jag försökte ta med mig Skruttan ut på prommenad igår. Mindre lyckat. Hon avskyr att åka vagn och jag orkade bara gå till torget. Man är ju inte helt hel efter att ha klämt ut en så stor unge.

 

Får vänta nån vecka till. Sen ska vi mysa mera jag och skruttis. När vårsolen kommer då kommer vi. Hoppas att miniformen hjälper också. Då kanske hon blir ett lite gladare barn.

Tills dess får jag nöja mig med att bara titta på henne. Det gör jag mest hela tiden. Sötare barn går ju inte hitta!

av Emilie
11:51, Lördag 22 Januari 2011
Taggar - Alida
3 kommentarer

antar att du får miljoner bäbistips som kanske inte alls hjälper... tänker i alla fall dela med mig av några till. minifom- fler än tio droppar. Vi gav nog elliot uppåt 30, det är ingen fara. Jag märkte att elliot reagerade på choklad och lök (alltså inte kombinationen=)... kan ju testa om det blir bättre å lugna sig med det... annars har jag hört att det hjälper å låta dem sova på fårskinn... har inte testat men det ska tydligen funka även på onda magar.
om du har några tips på vad man gör åt trotsiga tvååringar tas det tacksamt emot... här börjar tålamodet tryta. dunderhuvudvärk är bara grädden på moset...

kramar

maria - 13:48, Lördag 22 Januari 2011.

Vad härliga de är tillsammans, far och dotter.

Ariph - 14:54, Lördag 22 Januari 2011.

Lite magmassage brukar vara bra också. :)

Förstår att det var en pärs at få ut henne eftersom hon var ganska stor. Ta en dag i taget och var rädd om bäckenbottenmusklerna så allt läker bra så du slipper problem senare. :)

Kram på dig!

Ulrika - 15:29, Lördag 22 Januari 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In