Magknip

Vår älskade lilla skrutt har magknip. Och inte så lite heller. Minst 3-6h skrik varje kväll. Det är så hjärtskärande. Nu testar vi med allt. Magdroppar, minifom, lökfri och mjölkfri kost. Vi masserar och bökar med henne. Får se om det gör någon nytta.

En lite stressande sak med det hela är våra stackars grannar. Man räknar nog inte med att det flyttar in en bebis i hus med bara ettor. Det är kanske inte jättekul för dem att höra massa barnskrik jämt. Vi vet att det är mkt lyhört här. Så igår tog Alida saken i egna händer. Hon skickade runt kort på sig själv med en liten presentation och ursäkt... Hoppas grannhjärtarna smälter!

av Emilie
17:59, Söndag 30 Januari 2011
Taggar - Alida
8 kommentarer

Naaaw - va gulligt av er. :) En fördel med ett hus med bara ettor kan ju vara att det troligen finns en del unga festglada personer i huset också som kanske också för oväsen då och då. Jag flyttade från min gamla lägenhet för att det var så mycket festande och lite respekt för grannar med lite mer normala tider... Men en bebis kan man ju inte bli arg på liksom. :) Plus att ni dessutom visar att ni tänker på era grannar.

Hoppas pluttan blir bra snart. Ni får prova er fram som ni gör helt enkelt. Vissa barn mår bra av helt fri amning, vissa blir bättre i magen av att få vila magen lite emellanåt. Det märker ni ju själva. :)

Ulrika - 18:40, Söndag 30 Januari 2011.

Ååå ... vem smälter inte för det? Lilla gumman.

Lilo - 18:48, Söndag 30 Januari 2011.

Vilken otroligt gullig och smart idé! Hoppas lillans mage blir bättre snart. Hör av dig om du behöver tips på mjölkfri kost, been there done that ;)

Trace - 21:23, Söndag 30 Januari 2011.

Åh, mitt hjärta smälter redan :)

Vi ber för lilla sötisen och hoppas att magknipen släpper!

Smäm - 22:19, Söndag 30 Januari 2011.

nämen så omtänksamt av henne och hennes föräldrar!
det är verkligen kämpigt med onda magar! vi hade det lika med levi, magdroppar, minifom och mjölkfri mat för mej funkade hyfsat bra. efter en månad släppte det värsta för honom, men mjölkgrejer kunde jag inte äta något av under hela tiden jag ammade.
styrka till er! :)

shirin - 04:46, Måndag 31 Januari 2011.

Det var ju minst sagt ambitiöst om inte annat :)

Julia - 11:28, Måndag 31 Januari 2011.

"gumeligummelagummeluttantutt" den har fungerat ibland på gråtande bebisar. Grannarna lär nog förstå

mojo - 14:31, Måndag 31 Januari 2011.

hej! hittade just till din blogg o har klickat runt. Grattis till lillpysen! Ville bara kommentera o säga att hjälp vad gulligt o omtänksamt, såna små handlingar gör mig alldeles glad!

sofia - 18:15, Måndag 7 Mars 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In