På minisemester

Vi fick för oss att lämna renovering och smuts. Vi behövde lite semester. Perfekt då att åka ner till härliga småland. Perfekt även att min syster för en vecka sedan födde världens finsate lille Harald och att Alfred fyller 2 år imorgon. Idag har vi ägnat dagn åt att fira och njuta av familj och fint väder.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Lycka att få vara med bästaste kusinerna!

Tänk om småland legat i Uppsala. Va nice det hade vart.

av Filip
22:37, Lördag 4 Augusti 2012
7 kommentarer

Så underbara dagar! Tack för besöket. Det gör vi om. Kram!

mormor - 18:52, Onsdag 8 Augusti 2012.

Hej,
Med risk för att göra helt bort mej så undrar jag om du eller din mamma beställt och betalat en trasmatta i Himmelrikets monter i Uppsala under EK 12. Jag fick en adress och beställning på matta men påsen med beställningar hade någon slängt när vi städade undan.
Gråt och tandagnisslan, från mej kan jag säga!
Jag har lyckats få tag i de andra beställarna , men en matta hittar inte sin rätta ägare och jag undrar nu om jag är rätt ute.
Mattan är betald, klar och inpackad , ska bara skickas till rätt adress.
Vet du något om det, så hör gärna av dej.
Jag skickar isåfall med nåt extra som plåster på såren.
Kram Ulla

Ulla - 19:00, Torsdag 9 Augusti 2012.

:) jag brukar tänka likadant om örebro, och tycker å det bestämdaste att det borde byta plats med enköping!

Paula - 12:28, Fredag 10 Augusti 2012.

Hej,
kan inte se mej mätt på de söta små piraterna i inlägget. ;)
Javisst kan jag göra en matta till dej,
hade dej i åtanke då jag köpte tyg idag, så en rosa fin kan vi nog få till.
Jag tar fyrahundra för de stora, för de tar några dagar att göra.
Bekräfta bara så sätter jag igång.
Jag har ju mina söner på bibelskolan, och äldsta sonen är ju tillsammans med Carolina Werner, så det blir alltid att mattan kan hämtas hos Werners, så slipper vi dyrbar frakt.
Hoppas att det är ok.
Det var ju synd att det inte var din matta som ligger här , men samtidigt bra för då fick ju vi kontakt och jag kan följa din härliga blogg. Får bara hoppas att den rätte ägaren börjar sakna den.
Kram Ulla. Var välsignad!

ulla - 20:45, Lördag 11 Augusti 2012.

Hej igen, ville bara berätta att jag spårat rätt ägare till den bortglömda mattan. Nu finns det tyg till den stora rosa om det fortfarande finns intresse. Annars kan du bara meddela mej så använder jag tyget till små mattor:) var välsignad// Ulla

Ulla - 17:06, Måndag 20 Augusti 2012.

Men hjälp, låt mej inte stressa på dej fina vännen. Så roligt med en liten bebis. Hoppas jag får följa er på bloggen. Jag gör klart mattan och skickar med en bil upp, kan skriva när den finns att hämta hos Werners. Jag skickar med himmelrikets kontonummer så kan du sätta in pengar när du vill och kan. Det har varit två kollegor här och velat ha just din matta, men eftersom alla mattor är unika blir det bara du som har en sån. Roligt! Kram så länge// Ulla

Ulla - 13:31, Onsdag 22 Augusti 2012.

Hej, nu kan du hämta mattan hos Werners. Den blev kanon. Jag håller också på att tillverka julegrisarna. Du kan följa butiken på instagram. Jag heter heavanlyhandcraft. Kram ulla

Ulla - 18:16, Onsdag 29 Augusti 2012.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In