Sjukan fortsätter

Nu har vil alla gått och blivit sjuka. Förkylningarna går om varandra. Sist ut var Britta. Det var egentligen natten till måndag jag började blir riktigt orolig. Brittas slemhosta satte sig som en propp för andningen. Efter kaskadspyor åkte vi in till akuten och fick andas adrenalin. Kände mig lugn och åkte hem.

Natten därpå gjorde vi ett nytt besök. Britta hade fått hög feber. Väl inne gjordes massa undersökningar och man konstaterade RS. Hon orkade varken äta eller ta upp ordentligt med syre. Lagom till att de plockat fram sonder och gasmask valde hon att börja äta och piggnade till lite.  Britta var dock riktigt dålig så hon blev inlagd.

Britta och jag delade på ne fotölj hela natten, då det var fullt på avdelningen. Sen var de inne varje timma för inhalationer och massa undersökningar. Kvällen därpå valde vi att åka hem. Britta hade piggnat till ganksa bra själv. Vet inte om det var det bästa beslutet. Det är sjukt otäckt när hon får sina hostatacker men i övrigt känns hon piggare. Febern har dessutom gått ner lite.

Eftersom vi varit sjuka sen innan förlossningen har vi nu bestämt oss för att stanna här i knappt tre veckor. Karantän. Lite tråkigt kanske men hjärnan har fyllts med massa pysselprojekt jag vill hinna med och en hel del ordrar ska sys.

Blir nog bra det här!

av Emilie
21:32, Onsdag 9 Januari 2013
Taggar - sjuk Britta
2 kommentarer

Det gör så ont i hjärtat, lilla söta Britta. Ber att ni alla ska bli friska! Kramar

Smäm - 22:31, Onsdag 9 Januari 2013.

Klokt att stanna hemma ett tag. :) Små barn behöver skyddas lite ibland. Noah går ju på dagis på deltid och där går ju förkylningar nonstop men jag brukar vara noga med att hålla honom hemma så han hinner piggna till och bli helt bra mellan varven. Tyvärr inte alla föräldrar som gör det - antar att de inte vill/kan VABA men för mig som är mammaledig är det ju inga problem. Jag vill ju också gärna skydda Levi lite som fått många förkylningar från Noah. Det är ju bra när det fungerar så att man kan ha barnen hemma! Krya på er!

Ulrika - 13:01, Torsdag 10 Januari 2013.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In