Första träffen

Och lika söt var han även i verkligheten! Vilken goding. Vilken känsla. Där ligger det lilla pyret bara cm ifrån min egen. Känndes genast mer verkligt. Snart får vi en egen som vi inte behöver lämna. Jippie!

Sååååå mysigt!

Sååååå söt!

Hjalmar ville visa vilken duktig storebror han är. Han kommer fixa det här galant! =)

 

Och nu är det dags att klä på sig för att ta en till sväng hem till Alfred. Bra dag!

av Emilie
09:24, Måndag 9 Augusti 2010
Taggar - Hjalmar alfred
2 kommentarer

Blev själv mamma för första gången i maj i år. Mycket efterlängtat efter att vi fått vänta med att försöka några år medan jag var sjuk. Jag känner mig otillräcklig ibland och det är ganska krävande men mest alldeles underbart. Har varit så speciellt för mig i.o.m. att min kropp har diverse skavanker som jag inte på förhand visste hur de skulle påverkas av graviditeten och så den där väntan på att få se så allt är bra med bebisen som jag tror alla föräldrar känner igen sig i... Och nu sitter jag här med en underbar liten kille (och en kropp som inte är sig riktigt lik, men som förhoppningsvis ska återhämta sig nog för att det ska bli syskon så småningom ;)). <3

Önskar dig all lycka och att din graviditet skall förlöpa utan problem så ni får välkomna er alldeles egen underbara bebis om några månader. :)

Ulrika - 19:59, Måndag 9 Augusti 2010.

Men åh vilken liten gobit!!!

Lina - 19:01, Tisdag 10 Augusti 2010.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In