Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/49/126649/liljelyck.se/public_html/_lib/global.php on line 25 Liljelyck.se - Promenad
Promenad

Idag tog jag, Skruttan och Besten en promenad. En lång promenad! 8km. Vi gick in till Korsberga och hälsade på på mitt gamla jobb. Välbehövligt. Min rygg tog ganska mkt skada av både graviditeten och förlossningen så nu ska här tränas.

 

Hittade en vagn i garaget. En mkt skraltigare vagn än min. Skruttan somnade på en gång. Där fick jag för att jag spenderade pengar på stötdämpare. Skit fick jag. Fnissar i mitt inre åt den störiga barnvagnsdiskutionen. De som spenderar multum på barnvagnar. Säkert sjukt bra stötdämpare. Lycka till att få barnen att sova. Men... desom bränner pengar på dyra barngrejer är väl även de som får barn som bara ler. Skratta bäst som skratta sist. Blir väl de som får skratta då med sina A-barn... Själv funderar jag iaf på att kidnappa den underbara skraltiga vagnen!!

av Emilie
18:39, Onsdag 9 Februari 2011
4 kommentarer

Jag hängde nog inte riktigt med på det där resonemanget. :) Vi köpte en ny vagn visserligen men gick mest på vad som fått bra i test och så där... Hur som helst sover lillkillen superbra i den. Så bra så han får sova en del i den inne också. :) Spelar ju ingen roll vad det är som funkar bara man hittar något som funkar!

Din bebis kanske är en sån som vill att det ska studsa ordentligt. Vissa måste ju dra vagnen över ett gupp eller en tröskel för att barnet ska somna. :)

Ulrika - 19:11, Onsdag 9 Februari 2011.

8 km låter långt men härligt, så underbart att lillgumman fick sova i den friska smålandsluften

mojo - 19:13, Onsdag 9 Februari 2011.

Kul att vår budgetvagn får söva kusinen! Hittade du mjukliften?

Magdalena - 22:01, Onsdag 9 Februari 2011.

Vad härligt att hon somna!!! Jag tycker absolut att du ska kidnappa den =)

Charlotte - 12:28, Torsdag 10 Februari 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In