Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/49/126649/liljelyck.se/public_html/_lib/global.php on line 25 Liljelyck.se - Lite för långt ifrån..
Lite för långt ifrån..

Det finns en sak i mitt liv just nu jag inte alls är nöjd med. Det är att bo så långt ifrån familjen. Inte minst brors familj som bor ända borta på Cypern.

Häromdagen sa Evelin att hon skulle komma till mig och sova över. Hon ville hjälpa till med Alida. Underbara Stumpis. Tänk om det gick!

Sen Viktor var här har det legat kvar ett kort på hans familj. Eftersom vi flyttar har det inte kännts lönt att sätta in det i en ram. Kom efter ett tag på att jag kunde sätta upp kortet under hyllan vid skötbordet så att Skruttan hade nåt att titta på (vi får inte plats med någon mobil). Skruttan blev vild! Jag har aldrig sett henne vara så glad, tjuta så högt och sparka så frenetiskt. Nu är det bara att lägga henne på skötbordet när hon är ledsen. Tror hon saknar familjen massor med. Vi lääääängtar till de kommer hit i sommar!!

 

 

 

av Emilie
14:40, Mndag 4 April 2011
Taggar - Alida
2 kommentarer

Spralliga lillan ser uta att trivas på skötbordet

Farmor - 17:22, Tisdag 5 April 2011.

Skönt att höra att hon tycker så mycket, så mycket (som Viktor brukar säga) om oss!

Magdalena - 22:02, Tisdag 5 April 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-std)

  URL

Logga In