Rabarber

Härom kvällen rensade vi upp bland våra rabarber.

 

 

 

Hade tidigare på dan hittat en gryta på loppis för tio pix. Resultatet blev några liter smaskig rosa saft.

av Emilie
14:26, Onsdag 8 Juni 2011
5 kommentarer

Nej men det passade ju alldeles utmärkt. (Förutsatt att det inte var en gryta av aluminium då förstås. ;))

Ulrika - 17:02, Onsdag 8 Juni 2011.

Mmmm smaskens!

Lilo - 18:49, Onsdag 8 Juni 2011.

och vad är det för fel på aluminium om det nu var en sån? Saft låter gott

mojo - 06:07, Torsdag 9 Juni 2011.

Mojo: Man ska inte använda aluminium till mat som innehåller syra, t.ex. som när man kokar rabarberkräm o.s.v. I.a.f. inte om det inte är ett aluminiumkärl som inte har någon skyddsbeläggning. Syran kan göra att aluminium löses ut i maten så man får i sig det och det är inte nyttigt. :)

Ulrika - 10:55, Fredag 10 Juni 2011.

Haha, blev visst ett inte för mkt där... I.a.f. inte om det är ett aluminiumkärl utan skyddsbeläggning menade jag. Typ. :P

Ulrika - 16:08, Fredag 10 Juni 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-stöd)

  URL

Logga In