Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/49/126649/liljelyck.se/public_html/_lib/global.php on line 25 Liljelyck.se - Det där med bröllopskläder
Det där med bröllopskläder

Det är lite bökigt att gå på bröllop tycker jag. Det är ju det där med kläder. Tänk om man ändå kunde få gå i jeans. Jag kan inte gå i klänning. Påminner lite om Budda. Den enda klänningen jag i vuxen ålder kännt mig fin i är min egen brudklänning. Får man använda den på fler bröllop?

 

I helgen hade jag köpt kjol linne och kofta. Nytt från MQ. känndes ok. Iaf tills vi passerat gävle och jag upptäcker att kläderna inte är med. Får man gå i mysbyxor på bröllop? Känndes inte helt ok. Paniken blev lite värre när jag dessutom upptäcker att vi inte har några pengar med oss. Jag hade glömt lämna tillbaka Filips bankkort. SUCK!

På 5min lyckas jag shoppa en ny bröllopsoutfit i Gävle. En stor eloge till Richard, Filips chef, som kom ner och lånade oss lite papperspengar. Vi hann till bröllopet men det var tajt.

Det vi däremot inte hann med var det där med att stanna på en mack och göra sig iordning. Tänderna fick förbli oborstade och endast 6 av händernas 10 naglar fick på sig lite färg...

 

Så nu har jag dubbel uppsättning med bröllopskläder. Hoppas att de är snälla och låter mig lämna tillbaka...

av Emilie
09:50, Mndag 18 Juli 2011
Taggar - bröllop
1 kommentar

Du var jättefin i dina bröllopskläder och om du inte visat dina naglar hade jag inte märkt det. Det var ju lite halvskumt i logen, bara stearinljus.

mojo - 16:44, Mndag 18 Juli 2011.

Kommentera

  Namn

  E-post (med gravatar-std)

  URL

Logga In